helgen.

Helgen gick inte riktigt som planerat... Planen var att åka hem till farsan o göra rullbandstestet för att sökain på SMO utbildningen och såklart få spendera lite tid me bror min med. Men när jag va nästan hemma ringer Johan o frågar om jag vill åka till fjälls. Ja satan sa jag när åker vi. Då sa han att åke skulle åka om 2 timmar så jag han bara hem o äta med farsan sedan for jag till Tärna o va där tills på söndagen. En jävligt trevlig helg med jävligt trevligt sällskap. =)

Torsdag.

Jag och Kajsa var ute o gick idag och det har varit plusgrader idag så spåret e mjukare nu, inge is nu inte! =) Har fått några kommentarer på förra inlägget som jag tänkte svar på nu. Altin frågade varför jag inte sprang någon annan stans och det skulle jag kunna göra men jag får jävligt ont i mina knän av att springa på asfallt så de drar jag mig för lite. Sedan va det en anonym som skrev att jag skulle gå på gymmet och svaret på varför jag inte gör det för tillfället är helt enkelt att jag inte har råd, arbetslös som jag är. Löjligt dyrt på gymmen i Sundsvall enligt mig. Och till dom som valt att vara anonym kan jag ju bara säga: SKRIV ERAT NAMN! =P Är det så farligt?! Puss o kram på er alla! OVER AND OUT!

Problem.

Ni kanske undrar vad som händer med träningen. Problemet är att jag har väldigt trasiga knän efter lite olyckor och det är jävligt halt ute just nu! Is/packad snö och sedan 3 cm puder på de... Ja ni kanske vet själv att det är livsfarligt. Finns kanske dom som vet att jag ska söka in till sandös brandmans utbildning och jag vågar helt enkelt inte ta risken att slita sönder knät nu... Men dom nua matvanorna håller jag naturligtvis. Så nu får man hoppas att det töar lite så man får bättre fästa i spåret! =) OVER AND OUT!

Summering.

Okej nu kommar en uppdatering från helgen! På fredagen så gjorde jag ingenting! Marcus och nathalie kom hit och åt middag sedan blev det helt enkelt inge löpning. På lördagen så hände det absolut ingenting... trodde jag ja! Kent ringde kl 23 och frågade om jag ville gå ner till statoil med han så de gjorde jag ju. Sedan när vi skulle gå hem så tog vi en "genväg" och kom hem kl 00.00 typ. =P Det blev 4.654 Km tillslut. Så idag ska jag springa den vanliga sträckan om det inte är för halt, då får jag börja leta efter andra sträckor. Till min förvåning så har jag tydligen gått ner 2 kilo sen jag började. Men ska inte ta ut segern i förskott! OVER AND OUT!

Vart är motivationen?

Svårt att motivera sig att springa idag när det va halt, kallt, skavsår, ont i ljumskarna... Tycker ni att jag är gnällig?? Klart som fan att jag är! =P näe men väl ute i spåret så gick det sådär, avbröt joggandet efter typ 2 km o gick istället och fick ändå en tid på 23 min 44 sek så jag ska vell inte klaga. Måste ju passapå att säga grattis till Sanna sen den 21 kommar ju Andreas 20års dag med ju!

Skallebang från hellvetet...

Idag har det inte hänt någonting träningsväg... Har en jävulska huvudvärk så de blev varken springa eller gå idag. "Dieten" hålls ju fortfarande men utan träning så äre ju värdelöst enligt mig! Stor ide att äta som en jävla kanin utan att kunna skutta runt lite...

Mycke energi!

Idag har varit en bra dag. Vaknade av att Kajsa fixat frukost åt mig! =) Havregrynsgröt med banan =) Sedan gjorde jag en jävla fin middag som bestod utav ungsstekt lax med kokt potatis och grönsaker.

 Sedan gav jag mig ut i spåret och sprang på en kanontid! 23 min 11 sek. Enligt mig en jävla förbättring! Men jag har lite problem med mina ljumskar håller inte just nu och jag hemsöks av skavsår. =( Men nog om det nu. Jag lovade örjan en före-bild med så här kommar den!



Matvanor...

Mina matvanor är vell inte dom bästa... Men nu har jag tagit tag i det med genom att räkna ut hur mycke gram protein och hur mycke kcal man måste ha per dag. Det dagliga intaget för en man som väger 84-85 kilo och tränar konditionsträning 5 till 7 dagar/veckan är 118g protein, 2000 till 2500 kcal/dag. Sedan har jag försökt minska kolhydraterna till minimum för att kroppen ska ta av dom befintliga reserverna dvs. min ölmage! =) Så nu har jag varit och veckohandlat så den nya kosten är
  • Havregrynsgröt med banan (istället för socker/sylt) till frukost varje dag.
  • Kyckling & klyftpotatis(ungsbakad potatis är tydligen att föredra)
  • pyttipanna med äggröra
  • köttbullar & äggröra
  • linssoppa (väldigt god) fråga mig om receptet ;)
  • lax & kall potatis (Kall potatis har inte lika mycke aktivt socker)
  • Pizza (nått gott ska man ha med ;) )
Grönsaker till varje måltid:
  • Färsk spenat
  • Isbergs sallad
  • rivna morötter
  • avocado
  • majs
  • kokta rödbetor.

Ni kanske undrar vart all pasta är? Jag vill inte ha det eftersom jag denna månad kör på mindre kolhydrater så de har blivit ersatt med äggröra som är rikt på proteiner! Har ni några kritiska saker att säga så håll inte det för er själv, Är tacksam för alla tipps jag kan få.

Träningen idag blir att gå i rask takt ca. 45-60 min för jag har sån jävulska träningsverk ;)

Motivation!

Efter en helg med ungerfär 17 öl och några hamburgare så va jag idag sugen på att springa! Kände att jag va jävulskt motiverad att träna bort den där jävla ölen. Men motivationen försvann snabbt när jag väl var ute... Det va plus 5 grader när jag gav mig ut och eftersom det är i ett skidspår jag springer så va det inte konstigt att jag sjönk igenom typ 3 cm per steg... Kände av 6 månaders uppehåll från all träning när lungorna började värka efter typ 2 km... Men nu till det otroliga! Jag sprang hela vägen dvs. 3.5 kilomter på ren tjurighet tror jag och tiden blev 27 min 15 sek! Inte dåligt för ett först försök! Kommentera gärna och försök vara kritisk. ;) Har ju även lovat Örjan en "före bild" så den kommar vell imorrn då... =P

Inköp inför träningsmani!

Har idag varit med Kajsa till Birsta och köpt träningsskor och en våg. Började med att gå till Intersport och köpa skor.


Sedan gick vi till Jula och köpte en fin våg, som dom för övrigt tog fel betalt för så jag tjänade 59 kr.


Så nu nu sitter jag här och laddar med mina skor och min våg inför måndag som blir den första dagen i mitt hurtiga liv! ;)

Börjar likna något.

Dom som såg hur min blogg såg ut tidigare får man hoppas tycker att det blivit en förbättring. Men det finns fortfarande saker att göra så håll ut! Over and out

Träningssträckan...

Såhär ser träningssträckan ut då... Är ungefär 3,5 Km lång men mycket platt mark med fin utsikt över Sidsjön. Ska inom dom närmaste dagarna införskaffa ett par fina löpdojjor sedan skall det springas som satan! OVER AND OUT!



Ny börjar det!...

Nu har jag startat denna blogg för dom närmaste så dom ska få veta lite om livet i Sundsvall. Den ska vell handla om mina tappra försök att komma iform till Beachen -09. Kommar inte uppdatera varje dag, men om jag tränar så kommar det komma upp en rapportering!    OVER AND OUT!

RSS 2.0