Onsdag

Okej nu va de ett tag sen igen men vafan man kan ju inte blogga jämt juh! ;) Har nu flyttat hem till far min för tillfället. ska jobba med start nästa vecka. Springandet har det varit dåligt med men jag har ätit mycke grillat så de är ju...dåligt med juh! Bilen min har nu helt gett upp och jag har gett upp på den med så nu är det blocket jakt som gäller. vill nog ha en s40 eller V40 skulle jag tro... Kombi e FINT! gillar alla bilar som har ett utrymme som man kan sova i om man vill de =P men nu ska jag se film!
OVER AND OUT!


Länge sen nu...

Det var ett tag sen man bloggade lite. Inte för att ni bryr er specielt mycket men nu är det dags för er alla att ta fram erat rosa antäckningsblock! Har haft en tråkig vecka och inte så jätte mycket att berätta. Har varit ute o gått med frida 2 gånger och sprungit en gång. Har en gigantisk blåsa på hälen som är as rolig att tryckahål på med en nål! =) Min bil har dragit sin sista suck tror jag nu... Vill fan inte ha den längre utan ska fan sälja den! Ska göra ett sista upplivnings försök innan jag sänker den i skullersta-sjön! Men fick också veta i veckan att jag har sommarjobb ett bra tag framöver med! =D Ska sätta plant med jimmy och lasse i olika delar av sverige! ;D Så nu måste jag köpa ett bra par stövlar! Någon som har något tips på en bra "stövel-affär"?? Over And Out!

Run like the wind!

Jahap då har jag ett informativt inlägg att göra då... Igår sprang jag på 18 min tror jag o vilopulsen kommar jag ej ihåg... Gick tungt som fan för efter typ 500 meter klev jag i ett jävla hål och vrickade knät!!! =@ Men jag joggade resten av sträckan endå! Aningen dumt av mig kanske men jag känner mig endå stolt så håll käft! =P Idag va jag ute o sprang med och fick tiden 17 min och en vilopuls från 185 till 125. Kändes inge bra idag tror att jag håller på att bli förkyld... Värkte i hela kroppen o gjorde ont i bröstet så jag får se om jag ska springa imorrn innan jag far hem till Nora. Over an Out!

Nog är nog...

För det första så måste jag bara säga att den här helgen har varit skit rolig! Torsdagen var höjdpunkten och fredagen va... ja ska vi säga inte höjdpunkten... Men nog är nog efter torsdagen har jag tänkt lite och jag blir inte rolig när jag dricker för mycke så nu är det sprit stop ett tag! Sätter stoppet fram till studenten. Men studenten ska ju firas för både Kajsa's syrra och min bror tar ju "examen" så då måste man ju få unna sig ett glas eller två. Men nog om mina problem.

Har inte varit så fysiskt aktiv den senaste veckan, ni som bortom mitt förstånd läser den här smörjan kanske har märkt det... Men nu ska jag hem till svall på måndag och tar upp träningen igen.

Torsdagen va sjuk i huvet! Började kl 2 med att sitta ute med Kajsa, wirre och farsan,såklart drack jag öl... Sedan kom örjan och grillade med oss drack lite vin o snackade lite, drog sedan till Isak o Max och där började det spåra ur för mig! Tog typ 4 till 7 shoots av något jag inte vill veta vad det va för något! =P Sedan for vi till Pontus och ja vi kan säga såhär: Jag gick in i dimman!

Mer inlägg när jag har sprungit lite... OVER AND OUT!

RSS 2.0